sâmbătă, 24 septembrie 2011

Video-Sarbatoarea castanelor 2011-Prima seara

         Au inceput Castanele de anul acesta. In prima seara au cantat Anna Lesko, Stefan Banica Junior si Holograf.Concertele s-au desfasurat pe Bulevardul Unirii din Baia Mare.
Am filmat-o pe Anna Lesko si pe Banica doar,pentru ca m-alasat bateria de la camera video,insa a fost un show de neuitat.

         Prezentatori la Castanele 2011 in prima seara au fost moderatorii emisiunii de pe Antena 1, Razvan si Dani care au destins atmosfera cu glumele lor si prin incercarea de a colabora cat mai mult cu publicul baimarean.        Anna Lesko a cantat si playback si live,si s-a prezentat cu inca doua dansatoare care au ajutat-o sa-si atinga telul, si a reusit.
       Stefan banica Jr. care ce-i drept la anii lui arata super bine, a cantat cu formatia lui piese cunoscute de toata lumea. Nu am puput filma tot concertul lui pentru ca m-a lasat curentul de la camera,si imi pare rau ca nu am impartit timpul de filmare intre Lesko si Banica.

        Nu a fost adus niciun artist international cum a fost in alt an cand au cantat cei de la Alphaville,iar pe acel concert chiar n-o sa-l uit niciodata.

       In Concluzie, prima seara a fost foarte bine organizata, cu spatiile comerciale bine amplasate unde s-au vandut ca de obicei mici,bere,porumb fiert,cozonaci secuiesti si castane bineinteles.
Mai jos sunt filmarile mele de la prima seara a Sarbatorii Castanelor din 2011.
Mai sus in cele 5 clipuri este Anna Lesko cu cele doua dansatoare.
Piese : "1001 dorinte","Everybody wake up", "Get it", "Ard in flacari", "24", si piese traditionale rusesti: " Balalaika", "Kamalin Kamaya","Katyusha"
Mai sus in video sunt Razvan si Dani, moderatori de emisiune matinala de la Antena 1.Stefan Banica Jr. a cantat piesa "Este dragoste"

6 comentarii:

Anonim spunea...

nai o filmare cand razvan si dani vb cu unu ''inalt''?

Lupu Victor spunea...

O sa ma uit ca am mai filmat cu un aparat.

Anonim spunea...

uitate te rog ca eu am fost ila si as vrea sa fac ros de filmare daca se poate:D

Anonim spunea...

si North Way.................unde sunt?:PEu vreau sa vad filmarea de la ei:Xx pls

Anonim spunea...

North Way a fost cea mai de kkt trupa =))) au fakt si playback =))))) intrun cuv: VARZAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonim spunea...

teai uitat?

Trimiteți un comentariu