duminică, 30 ianuarie 2011

Cazul femeii omorata de caini s-ar putea repeta si in Baia Mare

    Acum cateva zile ,adica miercuri dimineata (26.01.2011),o femeie din Bucuresti a fost atacata de o haita de caini care au muscat-o pe aproape toata suprafata corpului.Cainii pazeau o proprietate.Martorii spun ca maidanezii s-au napustit pe ea, au doborat-o, dupa care au inceput sa o sfasie.Acea femeie a murit la spital.
    Avem de-aface cu maidanezi peste tot in Romania asta plina de gunoaie si mizerie.In Baia Mare am avut si eu de-a face cu maidanezii care numai maidanezi nu sunt,odata ce pazesc niste firme.
    Poate cunoasteti unde este strada Europa.Este centura orasului: strada care porneste de la turnul parasutistilor.Ei bine ,pe acea strada,care tine de la turn pana la Italsofa,sunt cateva firme.Pe internet am vazut SC Inserv SA,Arox Equipment sau Romdil.Nu stiu exact care sunt pentru ca nu au scrise la porti nicio denumire.Aceste doua firme au intotdeauna portile larg deschise,iar cainii care nu arata deloc a catelusi,sunt agresivi cand trec oameni pe acolo,pe jos sau pe bicicleta.Trec si eu de multe ori pe acolo si mereu iau un piertoi in mana,pentru ca au sarit de multe ori la mine.Portarul care pazeste:nicio miscare.Cateodata nici nu e acolo.
    Ma gandesc la alte persoane batrane care ar putea trece pe acolo:ar fi vai de ele.La portile firmelor exista paza,dar la o distanta prea mare de strada ca sa poata interveni.


    Un lucru este clar: acei caini fie trebuiesc pusi dupa poarta in domeniul firmelor.fie trebuiesc ridicati de hingheri.Daca o persoana ar fi muscata sau speriata de acei caini ,firmele care ii tin in preajma vor spune ca nu sunt ai lor,si ar scapa de vina.Am sa caut un numar de telefon de la firmele de hingheri care se ocupa cu asa ceva.Am sa pun numarul lor de contact in acest articol in cazul ca mai sunt persoane care sa semnaleze.
    Cainii trebuiesc tinuti inchisi pe o proprietate ,nu lasati pe afara.Imi plac animalele,dar nu cele agresive.Nu sunt in niciun caz pentru eutanasierea animalelor.
Daca mai stiti alte zone din Baia Mare in care cainii unor firme sunt periculosi,va rog scrieti intr-un comentariu.Protectia omului trebuie sa fie o prioritate pentru primarii,insa lucrurile nu stau asa.

5 comentarii:

Anonim spunea...

daca le-ai duce cateva resturi de la mancarea ce iti ramane in fiecare zi pun pariu ca nici nu te vor mai latra, ba mai mult iti vor fi cei mai buni prieteni si va mai spun ceva CEI MAI MARI SI MAI FIOROSI CAIN SUNT OAMENII!

Lupu Victor spunea...

Iubesc animalele,insa cred ca nu ai inteles mesajul.Iar eu nu sunt dresor de caini sa testez pshhicul unui caine.Eu vorbesc de oamenii care trec pe acolo si nu cred ca se gandesc sa imblanzeasca caini cand vin ca o turma dupa tine.Pune0te tu in aceasta situatie si mai vorbim,anonim.

Anonim spunea...

Maidanezii trebuie exterminati masiv iar cei din curtea depozitelor sau incitenlor unde nu se poate patrunde trebuie otraviti cu furadan deci mai exact cu carnati inejctat cu furadan.

Lupu Victor spunea...

Fi-ţ-ar fudaranu neamului mă-tii

Lupu Victor spunea...

Fi-ţ-ar fudaranu neamului mă-tii

Trimiteți un comentariu